Képes leszel sokkal jobban kiállni másokért is, mint eddig.Ha egyedülálló vagy, akkor meg fogsz ismerkedni egy olyan személlyel, aki hasonlít hozzád, egy igazi lelki társsal. A találkozás nagyobb valószínűséggel fog bekövetkezni az év vége felé. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel sokkal jobban megértitek egymást, a szerelmetek lángja pedig nagyobbra lobban.

Kos

Lehet, hogy sokáig maradtál fenn előző este vagy tegnap kissé túlzásba estél valamivel. Bár szeretnél pihenni, a mai napot még ki kell bírnod. Szedd össze a maradék erődet, húzz bele és délutántól végre kiengedhetsz. A nyugodt és az aktív pihenés ugyanolyan jó hatással lesz rád, csak annyi dolgod lesz, hogy válassz.

Bika

A kritikus ügyek rendezésére használd inkább a reggeli és délelőtti órákat. Egy barát felkeres és arra vár, hogy megoszthasson veled egy pletykát. Adj ennek a személynek elegendő teret, hogy kifejezhesse a gondolatait. A nap folyamán később meg fogod változtatni a terveidet.

Ikrek

Úgy tűnik, hogy bármit is tégy, a figyelemben középpontjában maradsz. Eltűnődsz azon, hogy mi lenne a legjobb lépés, ugyanis egy ügy alaposan lehúz. Egy privát beszélgetést meg kell ejtened, még ha nehéz is lesz most sikerrel járnod.

Rák

A lehetőségek a szűk környezetedből fognak érkezni feléd. Évezed a fokozott tempót, amiben jelenleg vagy. Egy olyan helyzet kezelésére lehet szükség, amely haragot válthat ki belőled. Nem szabad, hogy benne ragadj ebben az állapotban.

Oroszlán

Keress fel egy szeretett személyt személyesen. Egy gyermek úgy tűnik, hogy nincs jó passzban, ami miatt aggódni fogsz. Használd a jó kommunikációs képességedet, hogy felvidíthasd őt. Nagyon hálás lesz azért, hogy ledobhatja magáról ezt a súlyt. Sokkal jobban fogod érezni magad, mint mostanában bármikor.

Szűz

Talán túlságosan is leterhel egy olyan személy jelenléte, aki túl követelőző veled. Nem tetszik az, ahogyan a főnököd vagy valaki, akinek számadással tartozol, viselkedik. Egy feszült helyzetnek leszel a tanúja. Próbálj meg kimaradni a dologból.

Mérleg

Úgy tűnik, készen állsz egy gyors váltásra és egy szabad hétvégére. Különféle tevékenységekben fogsz részt venni. Találkozol egy barátoddal is, akivel nagyon jól szoktátok magatokat érezni. Valaki a távolból egy olyan hírt közöl veled, amitől nagyon meg fogsz lepődni. Légy nyitott az új élményekre.

Skorpió

Úgy látod, hogy probléma merült fel és szeretnél őszinte beszélgetést folytatni egy baráttal vagy családtaggal, hogy megoszd az aggodalmaidat. Fontos, hogy megtudd, mi lakozik ebben a személyben jelenleg.

Nyilas

Érdemes mérlegelned a jelen fennálló helyzet előnyeit és hátrányait. Tekintsd a nagyobb képet. Egy új barát úgy tűnik, hogy az osztatlan figyelmedre szomjazik. Tölts időt ezzel a személlyel.

Bak

Most kifejezetten biztonságban érzed magad. A kommunikáció továbbra is aktív, bár a mélyben frusztráció húzódik meg, amely bármikor kirobbanhat. Egy személy, akire felnézel, azt kívánja, hogy minden elvárásának maradéktalanul megfelelj.

Vízöntő

Koncentrálj egy pénzügyi gondra. A válasz hamarosan meg fog érkezni. Ha hajlandó vagy nyitni mások felé, nagy valószínűséggel, sokkal több mindent meg fognak osztani veled. Ne gondold azt automatikusan, hogy egy ötlet nem jó, addig, amíg ki nem próbáltad.

Halak

Egy magasabb megértés szintjére lépsz. Mások szívesen osztják meg veled a gondolataikat és érzéseiket. Keresd fel a legközelebb álló embereket azért, hogy megfelelő és őszinte visszajelzést kaphass. Látogass meg egy távolban lévő szeretett személyt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!