Ez már sok volt!Két hónapja komoly botrány volt belőle, hogy Pintér Tibor engedély nélkül használta fel a Jimmy dalokat legújabb darabjában. Akkor a jogtulajdonosok - tekintettel a színészek befektetett munkjára, és arra, hogy egyeszeri bemutatónak hitték - elálltak az igazuk érvényesítéstől.

Most azonban Tenya két budapesti, egy mórahalmi és két szlovákiai előadást hirdet úgy, hogy azokra nem kért és nem is kapott engedélyt. Ezt pedig már nem hagyják szó nélkül, jogi útra terelik a dolgot a szerzők.

'Konkrétan arról van szó, hogy Pintér Tibor, ahogyan a premier előtt is, kényszerítőzik a jogtulajdonosokkal, de most biztosan nem engednek a nyomásnak. Ezzel egy olyan folyamat indulhatna el, ami az egész iparágra nézve káros lehet. Ha Pintér megtehetné, hogy büntetlenül, kénye-kedvére használja mások szellemi termékeit, azzal zöld utat adnánk másoknak, akik az egyenesség helyett a csalást és átverést választanák boldogulásuk útjául” - akadt ki Joós István, a Magneoton Music Group igazgatója.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!