Nézd meg neked mit ígérnek a csillagok!!Kos

Sok problémája lehet a barátaival. Akár úgy, hogy önnek van gondja velük, s emiatt akár örökre össze is veszhet valamelyikkel. Vagy pedig úgy, hogy többet kell foglalkoznia egy barátja súlyos gondjaival. Amiben teheti, próbáljon meg segíteni neki! Láthatatlanul és megfoghatatlanul bár, de vissza fog kapni minden jót, amit vele tesz ezen a téren. A szeretet áramlása ugyanis megfoghatatlan. Most jobban élvezheti a szerencsétlen, ágról szakadt emberek társaságát.

Bika

A szerelem most olyan komolyra fordulhat az életében, hogy még az is felmerülhet önben, hogy hivatalossá tesz egy eddig lazán kezelt kapcsolatot. Ha ön már házas, akkor viszont az üzlet terén válhat aktuálissá a törvénnyel, a hatóságokkal való egyezkedés. Most könnyebben megkaphat engedélyeket, sőt akár támogatásra is szert tehet. Egy nagyon aktív, kreatív időszak következik el az életében, itt az ideje, hogy megvalósítsa az álmait!

Ikrek

A figyelme a filozofikus kérdések, az ezotéria és az okkult tudományok felé fordulhat. Most mély ismeretekre tehet szert, és talán szellemi, spirituális vezetőre is akadhat. Utazási terveket is forgathat a fejében, ám azok lehet, hogy egyelőre semmivé lesznek. Ez azért nem kellene, hogy elkeserítse, mert a karrier terén annál jobbak lehetnek a kilátásai. Akármennyi is azonban a munkája, ha már beiratkozott valamilyen tanfolyamra, akkor a tanulmányait se hanyagolja el!

Rák

Bár a hónap elején még szerelmes kedvében lehet, ám lassan úgy tűnik, az idővel együtt a szíve is hűlni kezd. Folyton csak dolgozik, és a kedveséhez is mintha csak racionálisan tudna közelíteni. Szép dolog, ha valaki két lábbal áll a földön, na de nem kellene ennyire túlzásba vinnie! Vagy legalább, ha már nappal ennyire elhivatottnak is mutatkozik, legalább éjjelenként kellene megmutatnia, hogy annyira mégsem józan. Valamilyen tanulmányokba is belekezdhet.

Oroszlán

Jobban oda kellene figyelnie az életmódját érintő kérdésekre. A Szaturnusz hatására többet vállalhat, ugyanakkor a szervezete is jobban ki lehet téve a kellemetlen hatásoknak. Akár fiatal ön, akár nem, már nem gondolkodhat felelőtlenül a testét, a fizikumát illető kérdésekben sem. Ideje felhagyni bizonyos rossz szokásokkal. És, ha még nem késő, ideje bevezetni jó változtatásokat az életmódjába, az étrendjébe, és a munkamódszereibe. A kíméletes sportok jót tehetnek.

Szűz

Könnyen kaphat ultimátumot: vagy házasság, vagy vége mindennek. Fontos tudnia hogy nem kell igent mondania, ha nem érzi úgy, hogy ezzel használ magának. De azzal is számolnia kell, hogyha magára marad, akkor esetleg teljesen elveszettnek érezheti magát. Ön meglehetősen társfüggő fajta, így minél régebb óta van együtt a kedvesével annál erősebb lehet az a szimbiotikus kapocs, mely kialakult kettejük között. Egy gyermek most éppen jókor jöhet. Alkalma is adódik rá.

Mérleg

A pénzügyek terén a nagy jótevő bolygó ereje segíti, mondhatni a fekáliából is képes aranyat csinálni. Azért azzal még önnek is számolnia kell, hogy bizonyos dolgokat túlértékelhet, amik nem hozzák meg a kívánt eredményt. A virtuális pénz persze ma már mindennapos fogalom, hisz a bankkártyák és elektronikus folyószámlák világában élünk. De talán akkor derülhet ki bizonyos vagyonáról, hogy nem egészen valóságos, amikor éppen realizálni szeretné.

Skorpió

A szerelem most újra nehéz teher, a hódítás szinte lehetetlennek tűnik. Ám ön nem az a fajta, aki bármit is feladna. Ha van valamilyen művészi talentuma, most abban pozitív módon élheti meg a frusztrációit. Faraghat verset, írhat zenét. Lehet, hogy nem pont azt hódítja meg vele, akit el akart bájolni, de a mű maga is megéri a fáradtságot. Pénzügyek terén sikeresebb lehet. A munkahelyén pedig egyszerűen bámulatos teljesítményekre képes.

Nyilas

Bizonyos egészségügyi problémák már nem tűrnek további halasztást, ezért aztán sor kerülhet valamilyen műtéti beavatkozásra vagy kórházi kezelésre ebben a hónapban. De nem kell aggódnia: bizonyosan jól fog kijönni belőle. A családja és a barátai is támogatják, és ez akkor is igaz, ha nem kórházban, hanem egyéb elzárt helyen, vagy nagyon távoli országban kell töltenie néhány napot. Lehet, hogy egy hosszabb kiküldetést kell megkezdenie a hónap folyamán.

Bak

A Szaturnusz az ön jegyében jár: nincs több haladék, tényleg komolyan kell vennie önmagát, és a sorsát. Hisz ön is csak egyszer él, és - szeresse bármennyire is a könnyűséget és a felelőtlenséget – tudomásul kell vennie, hogy önmagáért és másokért is felelősséggel tartozik. Nem mindegy, mire megy, mennyit ér el. Bármilyen szűkösnek is érzi a lehetőségeit, meg kell tapasztalnia a saját határait. Több lehet, mint gondolta volna. A Szaturnusz segíti kibontakozni, s elérni azokat.

Vízöntő

Akármilyen is volt a kapcsolata a kedvesével eddig, most számíthat arra, hogy valahogy elmélyül, súlyossá válik minden. Ha eddig nem voltak összeházasodva, most szükségét érezheti annak, hogy megtegyék ezt a lépést. Ha nem éltek együtt, akkor most vagy összeköltöznek, vagy végleg elszakadnak egymástól. Akármilyen is volt a helyzetük eddig, mostantól jobban akarnak egymásra támaszkodni, avagy ellenkezőleg: nagyobb tehernek érezhetik immár a másikat. Választóvíz ez az időszak.

Halak

Boldog és örömteli időket él át, bár igaz, ami igaz, talán kissé illuzórikusan látja a világot. De mit számít ez, hiszen éppen ettől boldog. És valójában azt is megértheti, hogy tulajdonképpen a realitások is egyfajta illúziók, csak valahogy kevésbé színesek, kevésbé puhák. Valószínűleg önnek van igaza, mikor mindent kicsit rózsaszínűbbnek lát. Ráadásul éppen ezzel teszi valóságossá a reményeit. Megérti ugyanis, hogy a boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!