12 év után...Vége, külön költözött egymástól Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor! A két műsorvezető 12 évig alkotott egy párt, közös gyerekük is született, Nóri, aki már 11 éves. Most bombaként robbant a hír, a sztárpár kapcsolata válságba jutott, sőt, kiderült, már egy jó ideje külön élnek. De mi történt?

'A hír igaz'

'A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!' - írták közös közleményben a Blikknek. A lap úgy tudja, igyekeznek, hogy a kis Nóri semmilyen téren ne sérüljön.

Nem tűnt fel

A szakítást olyan titokban tartották, hogy csak a legszűkebb környezetük tudott arról, mi zajlik a négy fal között. Sem Gábor rádióműsorában, sem Andi tévéműsorában nem ejtettek el fél mondatot sem arról, hogy megváltozott a családi állapotuk.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!